Tissot - PRX
Tissot - PRX
Blog
22.02.2023.

Tissot - PRX

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muški ručni sat renomiranog švajcarskog proizvodjača satova iz PRX kolekcije. Nova kolekcija PRX je reinterpretacija Tisoovog modela iz 1978 godine. Savršena kombinacija tankog kućišta minimalističkog dizajna i integrisane narukvice privlače pažnju ljudi koji cijene ljepotu i kvalitet. Švajcarski kvarcni ETA mehanizam kalibra F06.115 sa EOL funkcijom garantuje preciznost i visoke performanse ovog modela. Brojčanik je zaštićen safir kristal staklom otpornim na ogrebotine što omogućava odličnu preglednost.

 

 

Skraćenica PRX je izvedena od  „ Precise and Robust „ što znači precizan i robustan, dok X rimskim brojem označava 10 atmosfera  dubine do koje sat ostaje vodootporan, ili ukupno 100 metara.

 

TISSOT PRX CHRONOGRAPH

 

Popularna Tissot PRX kolekcija proširena je sportskim hronografom koji dolazi u dvije boje brojčanika.

 

 

Mjerenje vremenskih intervala odvijat će se na dva različita brojčanika, sivo crnoj kombinaciji “Reverse Panda” te na plavom brojčaniku. Kućište je ostalo gotovo identično kao na osnovnom modelu, a automatski mehanizam je vidljiv kroz prozirnu zadnju stranu kućišta. Tissot PRX Chronograph dolazi na integrisanoj narukvici od nehrđajućeg čelika sa sklopivom kopčom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kazaljke sati i minuta imaju Super-LumiNova premaz, što poboljšava vidljivost. Dok se na 9 sati nalaze male sekunde, minute i sati mjere se na podbrojčanicima na 3 odnosno 6 sati. Osim toga, postoji i datumski prozor smješten na 4:30.

 

 

Novi model opremljen je ETA A05.H31 mehanizmu koji je baziran na Valjouxu 7753, kalibru hronografa s automatskim navijanjem. Maksimalna autonomija snage je 60 sati.

 

 

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

30.
Dec.
2020.
Blog
Izuzetno tanak hronograf vrhunskih performansi
06.
Nov.
2020.
Blog
Kod nas možete pronaći novu G-SHOCK G-SQUAD GBD-H1000 seriju.
06.
Nov.
2020.
Blog
G-SHOCK Rangeman dolazi iz G-SHOCK Master of G serije dizajnirane da izdrže sve vrste interakcija u najtežim uslovima.
04.
Nov.
2020.
Najčešća pitanja
04.
Nov.
2020.
Najčešća pitanja